Samleie homoseksuell film kristen

Hvordan kan jeg forklare Bibelens syn på homoseksuelle handlinger? Men de kristne blir ikke «ført hit og dit av enhver lærdoms vind». . Når ordet «utukt» blir brukt i Bibelen, sikter det ikke bare til samleie, men også til slike Lisa på 26 år sier: «Når det dukker opp ting i filmer, på TV og i musikk som oppmuntrer jenter til . des Bilder, bøker, film og samtaler mellom mennesker viser at vi alltid har vært . Kristen etikk sier ja til seksualitet innenfor den rammen, og avviser all .. [3] Noen taler om at ”homoseksualitet” er forskjellig fra ”homofili”, og mener. mar et arabisk forkortelse for «Libanesisk beskyttelse for lesbiske, homoseksuelle, se på homse-filmer, lese bøker om hvorfor det er bra å være lesbisk og få For bare to uker siden gikk den kristne patriarken til angrep på oss.

ESKORTE HOMO I FINNMARK SEX MASSASJE

Samleie homoseksuell film kristen

Jeg synes faktisk det er ekkelt bare å tenke på det. Men tenk deg at du røyker og føler det annerledes. Jeg ville ikke hatt fordommer mot deg på grunn av det du synes, akkurat som jeg er sikker på at du ikke ville hatt fordommer mot meg på grunn av det jeg synes — stemmer ikke det?

Det samme prinsippet gjelder det at vi har forskjellig syn på homofili. Burde ikke kristne i så fall ha et tolerant syn på homofili? Istedenfor å la deg bli trukket inn i en diskusjon om hva som er årsaken til homoseksuelle lyster, så legg vekt på at Bibelen forbyr homoseksuelle handlinger.

For å bruke en sammenligning kan du si: Som du kanskje vet, fordømmer Bibelen det å gi etter for voldsomt sinne. Det høres grusomt ut. Bibelen lar mennesker beholde sin verdighet ved å forsikre dem om at de kan velge å la være å følge sine upassende seksuelle lyster hvis de virkelig ønsker det.

Ville det være rimelig av deg å insistere på at jeg skulle forandre mening bare fordi millioner av mennesker velger å spille om penger? Homofile har i likhet med de fleste andre en etisk norm som gjør at de tar avstand fra visse ting — for eksempel svindel, urettferdighet eller krig. Bibelen forbyr slik oppførsel — den setter også en grense ved visse former for seksuell oppførsel, blant annet homoseksuelle handlinger. Bibelen er ikke urimelig, og den fremmer heller ikke fordommer.

Det finnes faktisk millioner av heterofile som ønsker å følge Bibelens normer og derfor viser selvkontroll for å motstå de fristelsene de kan møte. Blant alle disse er det mange single som kanskje ikke har mulighet til å gifte seg, og mange som er gift med en funksjonshemmet ektefelle som ikke er i stand til å fungere seksuelt. De klarer å ha et godt liv uten å tilfredsstille sine seksuelle lyster. De som har homoseksuelle tilbøyeligheter, kan også klare det hvis de virkelig ønsker å gjøre Guds vilje.

Noen jenter tror at det at de har sex med kjæresten, gjør at forholdet mellom dem blir sterkere. Det er lite sannsynlig! Når ordet «utukt» blir brukt i Bibelen, sikter det ikke bare til samleie, men også til slike handlinger som det å onanere en annen person, eller å ha munnsex eller analsex. Selv om andres oppførsel kanskje plager deg, så unngå å ha en selvrettferdig holdning.

De har jo faktisk frihet til å velge — akkurat som du har. Noen i det første århundre som hadde vært med på homoseksuelle handlinger før de ble kristne, klarte å slutte med sin urene handlemåte og ble «vasket rene» i Guds øyne. Men da jeg forklarte at jeg ikke tok avstand fra ham som person — og da han skjønte at det ikke bare er homoseksuelle handlinger, men alle former for umoral jeg ikke godtar — begynte han å respektere meg og også forsvare meg når andre kom med innvendinger.

Selv om biseksualitet forekommer hos begge kjønn, ser det ut til at dette blir stadig mer vanlig blant jenter.

For noen har det med nysgjerrighet å gjøre. Lisa på 26 år sier: For andre ser det ut til å dreie seg om reell tiltrekning. Etter hvert begynte jeg å sende tekstmeldinger til en av jentene, og jeg begynte å få følelser for henne. Har du noen gang følt det på samme måte som Vicky? Mange vil oppfordre deg til rett og slett å akseptere din seksualitet og stå fram som biseksuell.

Men du bør være klar over at det å føle seg tiltrukket av andre av samme kjønn ofte bare er en forbigående fase. I en av artiklene publisert på siden, sammenligner rådgiverne onani med et rusmiddel. Men nettopp på grunn av de sterke følelsene kan onani også bli en uvane. Hvis vi stadig dyrker de seksuelle følelsene kan onani bli et slags rusmiddel» får de unge lese.

Leder for landsgruppen av helsesøstre i Sykepleierforbundet, Kristin Sofie Waldum, representerer en yrkesgruppe som er vant til å svare på spørsmål fra ungdom. Hun stiller seg undrende til flere av svarene som gis av guttogjente. Hvilken faglig kompetanse ligger bak de moralske rådene, spør Waldum. Hun minner om at i de yrkesetiske retningslinjene for helsesøstre og sykepleiere så skal virksomheten være kunnskapsbasert. Vi forholder oss til norsk lov og faglige anbefalinger.

Det betyr at vi veileder ungdommen i deres egen refleksjon rundt egne valg og grenser i forhold til helse og seksualitet, sier Walnum. Hun legger til at helsesøstrene er spesielt opptatt av å ivareta sårbare grupper som lesbiske, homofile, bifile og transseksuelle ungdommer som er mer utsatt enn andre i forhold til å utvikle psykisk uhelse. Pressekontakten bak nettsiden guttogjente. Nettredaktøren skriver i en e-post at hun ikke svarer på mediehenvendelser, og helsesøsteren i fagrådet henviser til styret.

Spørsmålene som VG stiller — blant annet om unge mennesker fortjener faglige svar som ikke er basert på en tro, — om svarene bidrar til at homofili forblir et tabu, og om de mener homofili er noe som går over, svarer de ikke på. Teolog Espen Ottoson i Norsk Luthersk Misjonssamband er en av fire medlemmer i fagrådet for nettstedet.

Han liker svarene på nettsiden. Synes svarene er gode. De begrunnes i en klassisk, kristen samlivsetikk. Men vi er alltid åpne for å tenke at svar kan forbedres, sier teolog og informasjonsleder Espen Ottosen.

Overlege Sven Weum, som sitter i fagrådet for guttogjente. Stortingsrepresentant Anette Trettebergstuen Ap er provosert av svarene nettstedet gir de spørrende ungdommene. Trettebergstuen er selv homofil og opptatt av unge homofiles levekår. De som svarer på de unges spørsmål gir inntrykk av at dette er faglige svar så lenge det er et medisinsk råd tilknyttet nettstedet.

Jeg vil si en del av de svarene jeg har sett er helseskadelige for unge som lurer på ting, sier Trettebergstuen. Mange tar nok disse svarene på alvor. Jeg synes det er skummelt, svarer Trettebergstuen. Hun er ikke overrasket over at deler av Kristen-Norge mener det som fremgår av svarene, men at det er noe annet å henvende seg til sårbar ungdom på denne måten. Løvlie, som jobber på IT-Universitetet i København, har selv en oppvekst fra et kristent konservativt miljø.