Sopp etter samleie escort kim bøsse

Et par telefonmomenter til 8. Våre to aldere 9. I dag er det kontorbonus igjen, med følgende samtaleemner: Alban, Meat Loaf og drilldrevet lensepumpe.

Hendelsen med det kontaminerte blodet 3. Utslagsnes Mur og Stein 4. En spasertur mellom boligfeltet og skogen 5. Vi har begynt med ukas høydepunkter igjen! Her finner du hele Freitag, mein freund-spillelista: Det blir UFC, sjakk, bygging, mandelen i krauten, Hulsker-poden og navnedag.

Mjøsa og alt saltet fra skitrekkene 3. Spiller barna dine dataspill? Pizzaen som aldri helt slo an 7. En prat i karmen 8. Norges rikeste land 2. Skruer og bits 3. Jan Olsen hvitvasker penger 4. Den gode Will Hunting 7. Og hva snakker de om da? Tja, damedoer, The Witch, artige navn, sorgen som drar med seg andre sorger og pinnekjøtt. Gi oss våre elleve dager! Downhillbanen i Järvsö Mandag, kompis! Et hypotetisk spørsmål Takk for oss! Når dagene blir like 2. Når man graver i jorda Arkeologer og slikt 4.

Innspill fra en gårdbruker 5. I dag er det bonus fra kontoret igjen! Hva slags låt covrer Thousand Island nå? Takk for alle innleste bidrag! Statsbudsjettet - slik DeLillos ville gjort det Trønderveien 7! Send Thousand Island et låtforslag! Låt av Bjørn Eidsvåg - oppfølging av Venstrerock - "Må noen gå" 4.

Jan Olsens moseradio 5. Trekning av kveldens coverutfordring 7. Les inn ditt promoforslag til Lønsj på ! Hei, hei hei hei, hei hei heeeeei, hei hei heeeeeei 2. Et hypotetisk spørsmål 3. Fosforavgift og fordeler med denne! Vinekspert Victor Bache-Gabrielsen Wiig er på besøk! Store sko er vanskelig å fylle! Dogs with guns 5. Romulus og Remus 6. Lamborghini og Ferrari 7. Gjett den tradisjonelle, norske sangen! Frieri på baseballkamp 5. Streamers i Mojave-ørkenen 2. Menn og pupper 4.

Bob Kåre Blakstadlifosslandsosvik om Trønderveien 7 5. Nok en tilfeldighet 2. Jan Olsen gruser gårdsplassen 5. Trekning av kveldens coverutfordring og kåring av vinner! Jai Alai og Lacrosse 4. Dyr i verdensrommet 5. Hallusinasjonene i North Bend, Oregon 7. Iblant må man ha en pause 2. Ståle Utslagsnes tilbyr rekreasjon 4. Den finner du her: Den mystiske fløytisten på dass Hvilken låt covrer Thousand Island nå?

Tom Attridges selvskudd Send Thousand Island et låtforslag! Det egentliga Finland Jan Olsens festival og dyreshow Trekning av kveldens coverutfordring og kåring av vinner! Det strides om hva Østersjøen ser ut som Trønderveien 7! Har du nyrestein, din stakkar? Voksne på vitenshow 3.

Ring Ståle Utslagsnes på mobil ! En prat i veska 5. Alice Cooper og skrekkfilmen! Bare borr, du gamle Børre 2. Jan Olsen om skader 4. I dag er Jørgen Hegstad med over Skype i podkastbonusen og det snakkes om toastmasterjobben, tv-spillene No Man's Sky, Dishonored og Uncharted, vanskelighetsgraden på Thousand Islands coverkonkurranse, den gangen Jørgen leverte en gitar til Bob Hund, den gangen Torfinn møtte Conny Nimmersjö og den noget kompliserte tildragelsen som avstedkom da Jørgen skulle frakte et Bon Iver-bilde fra Trondheim til Oslo.

Nattsvermere i rompesprekken 5. Teknologiske bivirkninger Ring Ståle Utslagsnes på mobil ! I natt blir det debatt! Dårlig setningsoppbygning i radio! Åsmund vil ha kassett! Turnélivet har sin pris! Level 42 - Hot Water Tilbakevendende drømmer og smser Takk for oss! I dagens bonus tester vi lyden fra Jørgen Hegstads mobil til Torfinns pc og finner ut at den stinker litt.

Rune har kjøpt seg båt, Torfinn driver og legger tak på huset og Børge kommer innom og ting koker - sånn generelt. Rackstead er ute med ny plate! Dagens Freitag, mein freund-låt var NEU! Skuespillere Gjett hvilken låt Thousand Island covrer! Trekning av CD-vinner Trønderveien 7! Feil kan føre til bra ting! Kva er frekvensen, Kenneth? Skilpadda som hadde så innmari mye sex Trekning av kveldens coverutfordring og kåring av vinner!

Vi er ikke her i dag, men vi snakker om tabasco 2. Gud og jakt på ulv 6. Snakk som en pirat-dagen! Hilsen fra en tegnspråktolk! Hva kom før USB? Charles Feyling om piratene 6. Scallywag og krav til arbeidstøy Takk for i dag! Dekker du til webkameraet ditt? Joan Murray Helgemat med Kjetil Tjalve: Resten av september 2. Hvordan ble låta da, Thousand Island? Ring Ståle Utslagsnes på mobil 14 ! Henning, Cornelius, Orbinson og Martinius 6. Hilsen fra Fred Arne 7.

I dag kommer Sola Johnsen og Rune Nilson innom for å snakke om forskjellige barer de kunne ha startet opp, rypejakt, kornhøsting, den gangen Wannskrækk skiftet navn, å gå seg vill i fjellet og ølet 'The Dog'. Bybrannen i Egersund 2. Skumle, tilbakevendende drømmer 4. Jan Olsens saueboller 5. I dagens bonusmateriale blir det film, Benicio del Toro, serieanbefaling se lenke under , en tur innom Ikke gjør dette hjemme-redigeringsrommet, selvbyggeroppdatering, en sveip innom Ronny og Frode på dataavdelingen, gjennomgang av styresaker og en laaaang harang med googling av mopeder på internett.

Sjekk traileren for Westworld: Litt sånn Roma-greie då Er vannet den nye oljen? Ring Ståle Utslagsnes på mobil 6. Middelmådighet og lettvinte løsninger! Samlivsekspert Elsebeth Herringstad-Michelsen om konfliktløsing! Volvoene i Pyongyang 2. Ring Ståle Utslagsnes på 14 ! Har Jan og Ståle fasttelefon? Jan Olsens reinlynavleder 4.

I et parallelt univers, spilte Elvis i Tänndalen i går 5. I dagens podkast er Alex Pettersen på besøk, og vi snakker om kroppskondomer, Rupert Holmes, barndomsminner langs veien, Keith Richards And The X-Pensive Winos, skarre-r, baconsvor, fruktbarhet hos eldre kvinner, burgeren i ferskvaredisken og krangler om hvem som ikke har på sikkerhetsbelte det var Alex.

Nerstein Kvitbrok legg ikkje noko i mellom 3. Løse disputter i heimen 4. Ståles kampanjer og prosesser 5. Mindre biler, mindre folk og mye skyer!

Flyet fra Barcelona til Oslo 5. Når får egentlig dusjen dusja? Male byen rød 2. Mannen som hørte musikk kronologisk 4. I dagens bonus får du en Pstereopodkast som forsvant i nedriggen; nemlig praten med britiske Pumarosa. Her sneier vi innom temaer som ørret, svette og harde idrettsgrener, ekvatorialfrukt, mat, trikk, personlig frihet og livet generelt. Det er altså første september i dag! Hyggelig høsthilsen fra Berith Pauline 4. En hilsen fra de venstrehendte! I hi hi, hi du hi?

ZZ Top uten skjegg? Våpenhjørnet med Johan Remington-Staahl: I dagens bonusmateriale går vi gjennom en bunke eposter fra styremedlemmene og kommenterer disse. I tillegg evaluerer vi litt egen språkbruk i møte med nye norske artister og snakker om en etter hvert så glødende båtinteresse. Lost in space 3.

Det derre spelet, veit du? Sport er engelsk, idrett er norsk! Lønsj-sang fra Bjørn på Hønefoss! Forespørsel om reprise og gulrot for synet 4. Forskjellen på sport og idrett? Bjørnar Barleggquist om Trønderveien 7 7. Trønderveien 7, episode 4! Den gangen Deep Purple skulle spille inn plate 9. Enda en tilfeldighet i flyplasskø? Trønderveien 7, episode 3! Lett å klage selv om man er frisk 2. Sykle i flokk 3. Ring Ståle Utslagsnes på 14 4.

Jan Olsen er tilbake! Trønderveien 7, episode 2! I dagens bonus er den gamle ringreven Bjarne Ringstad Olsen med og snakker om livet, skurtreskere, ølbrygging, rock, roll, country, western og traktorlappen. Åpning ved Are Sende Osen! I stad ble det Sweet Home Alabama-fakta, nå blir det det planlagte åpningen! Grevling og hagetips 4. Vi gjør et forsøk på å ringe Jan Olsen 5. Mannen og treet i parken 6. I dagens bonus møter du Henning i gangen og hører litt om byggeprosessen først.

Deretter kommer vi ned på kontoret og snakker litt med Are om sci-fi-romaner, tegn på slag og koka-planten. Åpning ved Are Sende Osen - verdens beste vikar! Festivalsommer og surmuling 4. Stor laks fanget på Island 5. Gutten som lagde sin egen kyllingsandwich 7. Da varre på'n igjen! Noen meldinger fra lytterne 7. I dagens podkastbonus rydder Torfinn vekk festivalpodkaststæsjet mens han evaluerer helgas podkaster nede i ventilas jonsrom.

Jørgen Hegstad er med over i denne podkasten òg, når Kari Harneshaug og Kjetil André Mulelid entrer teltet og snakker om sykkelmodeller, felg, dansemusikk, den gjeveste pulikumsfølelsen for en artist, København og Berlin.

Og seksuelt aktive perioder. Jørgen Hegstad stepper inn for Rune og vi snakker med snowboarder Kjersti Buaas og The List-redaktør Jaya Thomlison om lutefisk og den rare følelsen man får når man ikke kjenner igjen noen og oppfører seg deretter. Daniel Kvammen om utblåsninger og krangling på turne, manglende flybilletter, knusing av gitar og kunsten å få unger til å banne.

Torfinn tar med seg den bærbare opptakeren ut i festivalområdets periferi og snakker med Alex Pettersen og Øyvind Holm om bacalao, Sugarfoot, Dipsomaniacs, gitarsoloer, ansiktsuttrykk på folk som spiller, Motorpsycho-opplevelser, verdens beste gitarist, svette og reutgivelser på tredobbel vinyl. De spiller rock i afrikanske folkedrakter og ser ut som tusen riksdaler og har et repertoire av skitsnakk som passer Late Night Lønsj Podkast svært godt. Det er mulig vi snakker litt i munnen på hverandre her, men det formidler i det minste stemningen backstage.

Og så var det disse flyene, da. Kan de virkelig styrte av en laser? Den ekstremt velkledde New Jersey-mannen Luke Elliot slenger innom teltet og snakker om å slå gjennom i Norge, shanaquation, livet i en koffert og den forestående turneen med Sivert Høyem. Axel Vindenes fra Kakkmaddafakka er innom i teltet og praten går lett og uanstrengt om telt, Trond Teigen, introlåter, Mexico, Erlend Øye, Kakkmaddafakkas egen OIB-podkast, Pokémon igjen, viktigheten av peptalk og så videre.

Bassisten, Black Mamba, aka. Stian Sævig kommer innom på slutten. Og så må gjengen gå på scenen og sette på den Pavarotti-låta de nettopp har blitt enige om å sette på. Eirik Havelin og Jørgen Hegstad! Kjent fra Urørt, Y2K og P13! Det var ikke planlagt, og det skal det heller ikke være. Dette er en drop-in-podkast. Men akkurat nå kom både Eirik og Jørgen innom og vi lagde kveldens siste podkast.

Ingenting er hogd i stein. Vi tvinger Eirik til å velge hvilket band som kom på førsteplass på kveldens Urørt-scene og Jørgen forteller om den gangen han fulgte etter Jørn Hoel. Spacerockbandet Black Moon Circle tar turen innom teltet og stiller keyboardisten sin et veldig betimelig spørsmål.

Vi tar turen fra ørkenrock til spacerock, diskuterer viktigheten av å ha med eget utstyr og vekten av skjegg. Okei, det kom cirka 17 personer inn i det sparsommelige podkastteltet vårt nå.

Sondre Justad - en skulle tro det var én person, men det er jo en hel sammenslåingskomité. Derfor ble det litt 'peaking', som man kaller det. Bråk, kaller kanskje du det. Men heng med; det kommer bra historier fra livet på veien her. Og hva betyr egentlig å 'hooke opp'? Først ut av artister i årets Pstereopodkast fra Lønsj er Dunbarrow - tre hyggelige karer fra Haugesund og én fra Karmøy.

De kommer rett fra turne i Storbritannia og har fått rosende omtale av Totto Mjelde uten å ha gjort kjødelige ting for det. Dessuten kan de Pokémon. De har vokst opp med det. Og Mewtwo er visstnok den beste av de. Ting går litt til helvete teknisk uti der men vi får da berget stumpene. Denne podkasten inneholder diverse lydsjekk, panorering av lyd, sprenging av lyd via Spotify og lydsjekk med en Corgi ved navn Ein, sjef for områdebelysning Steffen Telstad og områdesjef Olav Sjelmo. Podkasten blir dessverre avbrutt på grunn av en feilmelding som sa " Error CRecordlist:: Det må vi finne ut av, men det skjedde egentlig ikke noe mer etter det.

Dette er det som skjer når alt er koblet opp i podkastteltet og Rune har syklet seg en tur for å kjøpe ledning og umbrakosett: Folk rigger i teltleiren og etter en stund kommer Rune tilbake. Da blir det sving på sakene og vi må rigge litt til.

I dag lager vi den første ordentlige piloten på Lønsj' nye daglige såpeserie; Trønderveien 7. Vi finner ut hvilke trøndere vi vil være, legger opp et løp og setter i gang. I tillegg får du høre om to andre nyvinninger som skal ut på lufta i høst, nemlig 'Ring Ståle Utslagsnes' og 'Thousand Island tolker en låt'.

I dag tar vi oss en tur ned i jonsrom for å lete frem gamle NRK-remedier som vil få intervjubåsen vår på Pstereofestivalen til å se ut som en russisk multimedieromsonde på lavbudsjett. Og litt P1-profilering, da.

Underveis ser vi Tomm Kristiansen i gangen, og etterpå, når vi har snakket om NRKs podkastsatsing og at du som hører på er mer enn velkommen til å bidra og har skrudd av opptakeren, kommer pinadø Tomm innom kontoret og slår seg ned en stund!

Jaja, det er ikke alt en får med i podkasten dessverre. Det hadde blitt for mye. I dag tar jeg turen ut fra kontoret på leting etter folk å snakke med. Jeg orker ikke sitte for meg selv og snakke med opptakeren. Jeg vet jeg har gjort det før, og da må det være en spesiell grunn til det; nesten som når man trenger et slags tilståelseskamera.

Her er folkene jeg snakker med, med ting jeg snakker med dem om i stikkordsform: Thousand Island, viktigheten av management, et hemmelig fotballprosjekt, trommestikkene på hylla, fjelløver, den kinesiske dama som gikk ut av bilen og ble spist av en tiger, dype frekvenser og driting, husbygging og onkel Skjell.

Samling i bånn; Børge Johansen, som var vikarprodusent i mai og juni, har funnet veien til kontoret for å snakke om helt andre ting. Selvfølgelig skrur vi på opptakeren.

Først leser vi opp en epost fra vår venn i Øst-Finnmark, Fredrik. Deretter snakker vi om å ligge våken om natta, om å kjede seg, om ideer og deres tilfang, om facebook- og snusslutt, seilbåtmiljøet og motorbåtmiljøet, før Rune får en telefon fra managementet i Ramalama og podkasten kommer til en unaturlig slutt.

Vi er i gang igjen - alle mann alle! Så vi må såklart snakke litt om det nye gamle opptaksutstyret vi har tatt i bruk igjen som ikke ga like god lyd som vi hadde håpet , planene for backstage Pstereo-podkasting, den gangen Dumdum Boys lurte matrester ned i tannkremen til en lydmann, bullshitdetektoren og Pokémon Go. Det skulle vel i grove trekk være dagens podkast.

Vi satser på enda en i morra! Smøret smelter i munnen Radiogram: Råd til Singapor Radiogram: Raaat-da-daaa-da-daaah Riktig låt var: I Språkteigens fotspor Radiogram: Roswell, or not well Premiere på ny Rackstead-låt!

Å fryse en fjert Radiogram: Dagens ord Ikke-negative nyheter Der ingen skulle tru at nokon kunne snu George Washington Norgesglasset på en tirsdag. Spis opp maten din! Tja, hva skal vi snakke om i dag, da? Lyset er på Radiogram: Kiste Helgemat med Kjetil Tjalve Riktig låt var: Ålands nasjonaldag Radiostyrt galskap Radiogram: Statistikk En vakker bil 27 Hei Norgeglasset.

Død og fordervelse Noen spørsmål Radiogram: Ei høne å plukke Radiogram: Iskrem-soda Det beste fra Sverige Radiogram: Snubla i ei grein Ståle Utslagsnes og kommunen Mandag, kompis! Dager i juni Gjett låta! L til Radiogram: Slå en pasning Radiogram: Lyd fra ungene Helgemat med Kjetil Tjalve Riktig låt var: Pirahã-folket i Brazil Tid for Norgesglasset.

Kommer du ofte for seint? California Republic Ansgar om konditor Spasiba Radiogram: En spansk en Radiogram: Siste ordet Ord og uttrykk Norgeglasset begynner straks. Se på Taiwan, din gris Der var du Radiogram: Å komme til hektene Radiogram: SMS og bilkjøring Hvordan går det? L til Radiogram 73 88 14 80 Radiogram: Godt vær til hele landet Radiogram: Tom bankkonto Hvordan går det? Kontanter i brev Radiogram: For en fin dag: L til Faghandler Radiogram 73 88 14 80 Radiogram: Toten Transport Riktig låt var: Hvor viktig er låtteksten?

Nærmere helg med Norgesglasset. Tranøy i Hamarøy Radiogram: All info på Google? Dikt om Lønsj Nickelback-syndromet Hva hater du? Låten på hjernen Vil du gifte deg? Mang slags skole Dagens Jan Olsen-gjenhør Radiogram: Dactylolysis spontanea Hei Pål! Trampoline Molyneux problem Radiogram: Oversettelse Tidsreise Mer tidsreise Hei Pål! Jutters Museum Gjett låta! Lost in translation Hei Pål! Gelotologi Lost in translation Radiogram 73 88 14 80 Radiogram: Til de streikende Lost in translation Wobo L nrk.

På balkongen Hei Elin! L til Råd til fest Helgemat Riktig låt var: Gang og sykkelsti Radiogram: Språkhistorie Verdens eldste Hei Elin! Dager i mai Krise? Madam Rosa om presidentvalget Tutetuting Radiogram 73 88 14 80 Radiogram: Aftenbønn Bare bær Hei Elin! Shakespeare på liv og død Vårens vakreste eventyr UTS: Mange herrens år siden Radiogram: Scout Vinneren av 20 Nattønsket-krus er: Gauldal Røde Kors Hei Elin!

I egne tanker Radiogram: For de gamle Radiogram: Regneoppgave Au revoir Zuckerberg Hei Elin! Kom mai du skjønne milde Lukt Radiogram: Mye stress og styr Radiogram: Våren kommer nå Gjett låta!

Send "L" til Radiogram: Toppen av isfjellet Radiogram: Fort gjort å si noe dumt Det er snart sommer!!! Apropos motorlyd - BRM V Sang til konfirmanten på Harry Potter-melodien. Bob Kåre Blakstadlifosslandsosvik om ett trøndelag. Jan Olsen-dikt fra Ole. Stjerneskudd og romsøppel Takk skal du ha for at du hører på altså.

I dagens podkast er Jørgen Hegstad med, og praten går om fylkessammenslåing, kombisykkelsalg, snooker, pissing i bøtte, oppførsel i trafikk og musikkdokumentarer. Nyser du av sola? Radiogramgjennomgang, del 1 3. Radiogramgjennomgang, del 2 4. Nerstein Kvitbrok skyv opp døra og helsar på.

Déjà vu, jamais vu, presque vu? Død og elendighet og Tsjernobyl er tretti år. Hvis du finner en Soyuz-kapsel Adam og Evas fullkomne døtre. De første menneskene og deres reproduksjon. Takk skal du ha for at du har hørt på oss i dag - igjen! I dag har Torfinn besøk av Alex Pettersen - musiker, levemann, matintolerant - og praten går om nært forestående tannlegetime, irritert magesyndrom og en tjue spørsmåls kviss som spenner fra tumlere til tjekkoslovakiske tennisspillere.

Hvilket forhold har dere i Lønsj til Prince? Et spørsmål til Rune. Hilsen fra Per Sigmund! Arne og Betzys nye vogn. I dag blir det lunsjspisepodkast med Tete Lidbom og Sven Bisgaard Sundet fra Heia Fotball og Eirik Høsøien Havelin fra Urørt, og det snakkes om røverspråket i Mandal, Fantasia, Eiriks etternavn, den dårligste filmen i verden, logiske brister og hvordan det går med kroppene etter den lange marsjen til Steinkjer.

Animal Planet er ute på tur! Stig Ørving er ute og triller vogn. Historien om en kjenningsmelodi. I dag går romkadett Borkhus en tur gjennom skipet for å hjelpe til med noe borte i Der borte holder de på å forberede en romserie hvor romprogramlederne må bli litt bedre kjent.

Dette gjøres gjennom improoppgaver. Eldar Vågan-spesial i Lønsj! Fra Baiage til Vazelina. Black metal på jazz: Dikt om å synge til maten. Hvilket dyr ligner mest på motorlyd? Barnelegen som reddet et liv. I dag tar Torfinn opptakeren med på tur bortover gangen for å stille fire spørsmål på den store klassekvissen. Etterpå, når han kommer tilbake, er kontoret fullt av ungdom.

Og så blir det drodling rundt morgendagens Eldar Vågan-spesial! Tåregle fra Ona Sira! Politikerdikt fra Bjørn på Hønefoss. Hvorfor fikk ikke bonden komme inn i fjøset? Det å gå kan være så mangt. Heia Fotball, hva er det dere holder på med? Hva skjer med føttene etter to dager med gåing? Det er en litt spesiell Lønsj, det her, siden vi er ute og går sammen med Tete og Sven i Heia Fotball.

Og i dag gjør vi det dere i podkaststyret har oppfordret til lenge; vi spiller inn alt sammen - fra før sendingen er i gang - til den for lengst er over. All prating under låt er med, og du må avgjøre selv om det virkelig var dette du ville ha.

Vi reiser i tid og dreper Hitler! Samlivsterapeut Elsebeth Herringstad Mikkelsen er innom igjen! Mannen som bare ga seg. Den store mor og barn-undersøkelsen! Ståle Utslagsnes' ørn, del 4. En tur i byen. Ikke tut i min sving Takk for oss! Internett er en stor klump. Hva bruker kannibalen i dusjen? I dag blir det en kort korridorpodkast som viser - i korte trekk - hva slags forarbeid som ligger til grunne for å kunne gå en times tid sammen med Heia Fotball én time på direktesendt radio.

Nytt dikt fra Bjørn! Hvilken sang er dette? Ansgar Waldemarsen om Skipsmegler Arkibald Tønnesens skatteparadis. En prat i røysa. Jeg nyter mitt karbonadesmørbrød Radiogram: Årsmøtet i Norsk Hypokonderforbund er avlyst! Ståle Utslagsnes' ørn, del 3. Hva sa egentlig Jesus på korset?

Lang bonus med Jørgen Hegstad i dag! Mopedtur til Oslo, tandemsykkeltur, gå til kamp med Heia Fotball og andre innfall. Verdens raskeste menneskeskapte objekt! Hvem er de lærde, og hva strides de om? Elgen som svømte over ei elv Radiogram: Hva skjer når alt blir DAB? Den urolige gutten i kirka Samlivsekspert Elsebeth Herringstad Mikkelsen er på plass!

Vi tar en tur ut fra studioet nå, ser litt andre ting. Ståle Utslagsnes' ørn, del 2 5. Hvilken dialekt er vanskeligst å forstå? Å gå i baret? Kvifor får vi tårer i augene? Hvor mange idioter må til for å hente en gryte?

En spennende dag for Berith Pauline Radiogram: Hva med ER i telefonen? Lønsj på radioen og Lønsj på tv! Bjørn Borg og Benny Borg-problematikk Radiogram: Vet dere hvorfor det heter lyspærer?

Forrige gang var det bare aprilsnarr - takk for oss! Dagens bonus er lang og innholdsrik og i dag er, foruten de to faste fjøsnissene, Alex Pettersen og Are Sende Osen med! Flinke folk i butikken! En solskinnshistorie fra misjonsmiljøet i Bodø Takk for oss! Fremad i alle retninger! The Thompson Twins med Doctor! I dagens bonusmateriale går turen innom K12, hvor 'Det aller verste' fra Ikke gjør dette hjemme skal spilles inn.

Torfinn skal i ilden etterpå, så han tar turen opp i kantina og møter Newton-Stian, som forteller om festivalen han kommer fra i Amsterdam, Dominik Eulberg, glitter, solcelleprosjekter i u-land og isolasjon. Påskemat med Kjetil Tjalve! ET ødeland og EN ødeland? Det mystiske kameraet i treet, del 2! Det mystiske kameraet i treet, del 3!

Hvorfor er vi ulykkelige? Påskekrimmen , del 1: Det mystiske kameraet i treet! Hvis du skulle bli gravid i påsken Våpenhjørnet ved Johan Remington-Staahl: Helgemat Påsken er her Radiogram Klageforeningen om Bergensklager Hei Pål! God helg, og god påske! Bergensdialekten Mogens Palles nye nabo Du Rune! Hilsen til Ståle Radiogram: Kvenfolkets dag, fiskesportsdrikk, Jan Olsen, Ståles Lopperhype, ramsalt musikk, dersom det var av oss, og radiogram.

Dagens Lønsjpodkastmedbonusspor er klar. Våpenhjørnet med Johan Remingtion-Staahl: Spørsmål om Rackstead-cd og -vinyl. I dagens ekstramateriale kjører vi litt østlandsk for østlendinger, behandler innsendte eposter fra styret og begynner så smått å planlegge påska. Å ikke skjønne bæret. Sjekk ut musikkvideoen der Alex er driiiiiidas her: Makrell i tomat eller flykræsj, som vi sa i gamle dager.

Epost om spøkelser fra Merete. Stig Ørving, Klabben og Torfinn på tur. I dagens podkastbonus legger vi ut på veien med NRKs skoda for å hente instrumenter. Du kan henge med, om du vil. Vi snakker om sletting av facebook, riving eller restaurering av gammelt hus, unger og rus, fuglehunder, sammenleggbare gitarstativ, det svetteste trommeslageren, røyking i bil, spillestilen til Bruce Willis og den gangen Rune ble stoppet med radarvarsler. Skikkelig skryt til Lønsj! Lønsj er et populært program!

Takk for oss I podkastbonusen i dag er Børge Johansen med og vi snakker om skrei, Knausgård, jingler, sjøpølse, skrapelodd, Jan Olsens avskjed og Mikkjel Fønhus. Mysteriet på fergeterminalen i Horten! Dagens bonuspodkast er en selvransakende affære; vi har i det siste fått signaler om at Lønsj ikke er det det en gang var, og vi må sette i gang strakstiltak som kan snu trenden.

Ting må skje, og det må skje fort. Det er ikke noe å vente med. Om å blåse bobler. Det finnes en dukkeserie der ute Var det noe oppi de røde posene? Uthuling av merkevaren Lønsj? Nå er det på tide å friskmelde Lønsj! Det skjeve tårnet i London!

Det var et proprietært eponym! Thermos og det skjeve tårnet i Jåttåvågen. Medarbeidersamtaler i det gamle Egypt 9. Den mystiske tildragelsen med gjerdet. Sovende dame med svart vase. Ikke bekymre deg for det amerikanske valget! Hvorfor males båtskrogene røde i Argentina og Uruguay? Ny dag, nye umuligheter. Takk for at du hører på Lønsj-podkast.

I dag serverte vi følgende meny. Mars er langt i fra en hendelsefattig dag i historien 2. Kluss i papirene og rettelse av info om Dusk i lua og skuddår. Ståle Utslagsnes — Steves kaffibu 5. Om å ligge etter skjema, en hyggelig melding fra den blinde dikter, supertirsdag og Trump.

Hei min gode venn! Takk for at du laster ned Lønsj sin podkast! Da Torfinn er på ferie ved enden av Universet har Nilson hentet inn en vikar fra bibelbeltets episenter, Mandal.

Det skjer vel bare sånn ca hvert skuddår. Nilson presentere Svens liv til nå, fritt etter hukommelsen. Hvordan kan man slå en ball med foten? Mel Johnson og historien om Boozetown, Ohio. Litt info om enden av Universet 6. Siden du er podkastlytter, får du denne sendingen på forhånd. Nå kan du lure vennene dine til å tro at du er synsk; påstå at du vet at vi skal snakke om Joey Skaggs i dag - at du bare føler det på deg. Eller at vi helt sikkert kommer til å synge den gamle klassikeren 'Lillegutt kan tromme'.

Vedd gjerne penger også. Johs Lagaard Jr merker fortsatt ingen krise. Hvorfor sendes én ting på flere kanaler? Den som kommer først til mølla Jan Olsen med beina høyt. Portrett av Don Antonio María Esquivel. Pass deg for skrapelodd! Nerstein Kvitbrok kjem gjennom veggen. I dag blir det kort anmeldelse av Nintendo 3DS av Sivert, litt prat om Bowser, ei rar gran, binokulært syn hos barn og tilslutt litt innlesing hos Newton. Hva om du hadde vunnet en million?

Med Stig Ørving på vedhogst. Kornmo Legg igjen din beskjed til Lønsj på Lønsj på Facebook: Hva skjer med tida det tar å koke et egg da? Bonusen i dag består av far og sønn som snakker om karneval, lekser, babyer, mensen og sexing. Hvordan det ble slik, er ikke godt å si.

Jaja, god tilstand uansett. Bob Kåre Blakstadlifosslandsosvik om fylkessammenslåing. Rune vil fortelle om noe han ikke kan fortelle om. Tor fra Eidsskog har ei låt til Rackstead! Gutter med langt hår. Når du kommer langt nok nord I dag setter vi i gang podkastbonusen rett før sending og får med oss ei småkrise i studio. Etter sending skrur vi på igjen og fanger opp de 'magiske minuttene' etter at Dagsnytt har tatt over lufta. Vi tar like godt med oss opptakeren opp i kantina, gjemmer den i en blomst og snakker litt med Eirik, Martin, Lars og Stian òg.

Det er så hyggelig, atte. Tore slenger innom en tur på slutten. Volvoen som ringte hjem. Tone fra Spikkestad med rullestoloppdatering! Mandag kompis på en tirsdag! Den gang Joaquín García skulle ta imot medalje for lang og tro tjeneste. I dagens bonusmateriale etterlyses det ideer til en Nattønsket-radiokonkurranse, Rune trenger ny ruter, Torfinn tipser om spillene Lovers in a Dangerous Space Time og Firewatch, Rune begynner å fikle med bobleplasten og så er det omtrent slutt.

Legger jorda på seg eller? Tone fra Spikkestad og den forsvunne rullestolen. Hvis Hitler hadde blitt drept Mannen som døde av en meteor. I dag går vi gjennom innsendte epost fra styremedlemmene, Torfinn passer fortet en stund, dansebandgeneralen er i døra og Rune publiserer bildet av Yodakaka på https: Vinkjenner Victor Bache Gabrielsen-Wiig er på besøk!

Charlie Rackstead ønsker låtforslag! Ansgar Waldemarsen oppi kørja. Gratulerer med dagen, Burt Renolds! Dernest kommer Morten Lyen innom og sier et skikkelig bra banjoord for dagen, før det hele er over.

Rune Nilson og Torfinn Borkhus løfter på usannsynlige steiner, og lufter unødvendig tematikk med lave skuldre og et lemfeldig forhold til fakta. Vi har i kveld sett på et av de beste underholdningsprogram på lenge til ære for kongepar og fedreland!

Camilla ansen trondheim skileiken trefigur skoletur woodfigure iphonephotograp · Camilla J. Min nye forelskelse idag har jeg haft besøg af min kære mødregruppe, elsker at vi finder tid til hinanden her i julen! Nu står den på lidt. Veronica Karlsmoen Hils på vårt nyeste innkjøp! Er ikke dette den kuleste Jeg læser den skønneste bog marrakech muusmannforlag muusmannforlag inspirationstur roses roser i mine vintage milkbottles mælkeflasker læsflerebøger readmore bogforum Have a nice saturday evening Glæder mig til den nye svenske serie, følger du med?

Hinrichsen, næstformand i Danmarks Veteraner og Veteranstøtten. Jeg gennemgik i oktober sidste år et to dages forløb på Bernstorff Slot med Velkommen Hjem-projektet sammen med. Vi har flotte gavesett med Biterangle og personlig Suttesnor flott innpakket i cellofan: Personalized dummy clips in various colors!

Check our gift packages in our online store 50 USD. Jeg sendte en ny e-post til Folkeregisteret i Danmark. Jeg lurte på hvor i landet du bor? Evt hvilken barneverntjeneste du er under? You can see more on the details of the users who share with the tag. Latin er et indoeuropeisk språk i den italiske gruppen. Så hvis du endnu ikke ved, hvad du selv ønsker dig, eller hvad du skal give dine kære, kan du måske finde inspiration her.

Få mere godt Veronica Kristiansen er ikke den eneste håndballstjerna som hyller familiemedlemmer med tatoveringer:. Just nu pågår en tävling på min blogg där jag lottar ut en betongtavla och ett blockljus med vintagebild.

Skulle gärna bli medlem här också. Mvh Veronica Godmorgen kære følgere, kig forbi og få masser af inspiration til ønskesedlerne. Vi står klar til at hjælpe og vejlede i butikken kähler kählerandfriends kähleromaggio kählerglobo Gitte Kristiansen gyk I dag er hon blide her og tek godt imot deg på butikken fram til No har vi også ein julesjølfie-konkurranse med det fine juletreet vårt i samarbeid med Mekk Nordfjordeid! Ta bilde og legg det ut på Instagram med emneknaggane: Vi synes det er.

Bra service, og en veldig hyggelig dame anbefales! Fantastisk dyktig er Tina. Anbefaler alle å dra til henne hvis de ønsker det beste resultatet. Gave kort til din kære? Ring mig på for køb. Instagram photos and videos for tag eliteserien - match dating mobile app Images on instagram about inkalilje. Images and videos in instagram about inkalilje.

Nytt blad med tema påske? Påska inneheld mange tema, frå palme- søndagens Hosianna-rop via skjærtorsdags påskelam og Judassvik og gjennom langfredagens lidingsveg der dei som hadde ropa Hosianna, ropa krossfest, krossfest, til Jesu død på krossen og til påskedag med oppreising og oppstode og siger over  Er også veldig glad i uuuh den ville jeg gerne vinde,og ville være perfekt til jul og nytår, og helt sikkert slå benene væk under min søde kæreste: Jo Andres — ota löydöt talteen Pinterestissä.

Se on maailman kätevin ideakuvasto! Alex Evans,Boardwalk Empire ja Snl. Birger Ruud — skihopping og alpint Ingrid Kristiansen — friidrett og ski Anita Andreassen Hedmann — hundekjøring , sykling, langrenn   I rörelse. Den mätta dagen, den är aldrig störst. Den bästa dagen är en dag av törst. Nog finns det mål och mening i vår färd - men det är vägen, som är mödan värd. Det bästa målet är en nattlång rast, där elden tänds och brödet bryts i hast.

På ställen, där man sover blott en gång, blir sömnen trygg och drömmen full av sång Mari Grøndahl marinordicintereor Instagram videos and photos. Torrevieja kommune har realisert de siste årene. NÅ GÅR man i gang med utendørs svøm- mebasseng og idretts- paviljong til millioner av kroner. DET ER ikke på alle områder utviklingen går like fort. Da han ved en tilfældighed møder sin eks-kæreste Roxanne, får han et stort ønske om at komme ud af kontrakten med djævlen.

NO MVA One Tree Hill r Mesterskapet ble holdt Det var påmeldt deltakere fra 45 forskjellige land. Om man ens tänker i de tankarna, så är ju något fel..? Barnet vinner ju alltid..? Ta bort alla bidragsförmåner som det innebär att ha barn. Snart vill ingen ha barnet som inte älskar det, här finns pappor och väntar. Prinsessan läder uggs Julemagasinet download - Vdocuments kmsiojxi. Jo, men tak for rettelsen. Jeg samler alle sådanne rettelser til jeg en dag igen tager slægtsforskning op på mine gamle dage.

Vi glæder os til næste træning.

. Adam og Evas fullkomne døtre. Diktanalyse på alvor 7. Fosforavgift og fordeler med denne! Partall og oddetall 2. Saxen dør aldri 3. Sir Nils Olav 2. Vet dere hvorfor det heter lyspærer?

GRATIS SEX DATE ESKORTE GUTTER GARDERMOEN HOMO

MASSASJE OG BØSSE SEX ESKORTE DATE EU

I min noe berusede og oversosiale tilstand måtte jeg vel ha gjort inntrykk på ham, da. Jan Olsen vasker bil. New Order - Blue Monday Takk for oss! Teknisk krøll på radioens dag! Toppen av isfjellet Radiogram:

: Sopp etter samleie escort kim bøsse

MOBIL DATING HOMO DONNA ESCORT Eskorte uten kondom homo iveta escort prague
Lesbisk chat menn homo i oslo 537
Sopp etter samleie escort kim bøsse Rørleggeren som solgte en bøsse tromsø escorts pornochat. Hvordan ble låta da, Thousand Island? I dagens bonusmateriale står Nettsjef Lars og Torfinn og skråler i et trafikkert kryss på NRK Tyholt, Torfinn tar med opptakeren på do, Martin forklarer hva TiSA er for noe, Anders har ny antiperspirant, Jørgen ringer, Lars og Torfinn åpner Jørgens garderobeskap og avslutter med å prøve på seg tacodraktene som lå der inne. Volvoen som ringte hjem. LIV - Wings of Love 8.
INCALL BØSSE ESCORTS CHRISTIAN DATING Anal porno norwegian sex homoseksuell